Follow Us

0746.708.436

Cine suntem ?

Naturaserv, producator de
tamplarie pvc si aluminiu

NATURASERV ofera servicii de proiectare, executie si montaj tamplarie PVC si aluminiu in zonele Galati, Braila, Tulcea. Suntem experti in domeniul tamplariei din policlorura de vinil si a celei metalice din aluminiu, dovada fiind sutele de clienti multumiti si cei 12 ani de experienta. Obiectivul nostru este de a atrage clienti noi si de a ne impune pe piata aplicand politici bazate pe un raport pret/calitate foarte bun al produselor si serviciilor noastre.

Acordam o atentie deosebita calitatii materialelor, detaliilor, finisajelor si executiei, ceea ce conduce de fiecare data la produse finale de calitate.

Apeleaza la profesionisti

Daca doresti sa ai siguranta lucrului bine facut!

0746.708.436

Axati intotdeauna pe calitate

Produse si servicii

fereastra din tamplarie pvc Rehau
TAMPLARIE PVC REHAU

Sistemele de tamplarie Rehau sunt ecologice, bune izolatoare fonice, au un design deosebit si ofera un nivel sporit de siguranta.

fereastre din tamplarie pvc Salamander
TAMPLARIE PVC SALAMANDER

Tamplarie PVC Salamander, calitate germana, perfectiune, design de exceptie. Pentru un confort sporit si optimizarea consumului de energie.

fereastre si usi din tamplarie aluminiu Alumil
TAMPLARIE ALUMINIU ALUMIL

Izolare de exceptie: fonica, termica, hidrofuga si la actiunea vantului. Au o capacitate marita de termoizolare datorita puntii de poliamida.

Rulouri ferestre
RULOURI PVC SI ALUMINIU

Puteti alege intre rulourile de PVC, mai putin costisitoare, si cele de aluminiu ce au o durata medie de viata de 25/30 ani.

Usi garaj
MONTAJ USI GARAJ

Suntem specializati in montajul usilor de garaj exteriore de tip rulou construite in special pentru accesul auto.

Cladire cu pereti cortina
PERETI CORTINA

Sunt fatade moderne cu aspect deosebit, excelente izolatoarere termice si fonice, ce ofera posibilitati variate de design si stil.

Tamplarie PVC si aluminiu

Ferestre si usi de calitate,
izolatoare termic si fonic

0746.708.436sau

contact
Real Time Web Analytics